Rotfruktpickles med senapsfil

Rotfruktpickles med senapsfil

Gör så här

1. Koka upp alla ingredienser till lagen.
2. Skär grönsakerna i 1 cm tjocka bitar, gärna olikformade.
3. Koka upp lagen igen, slå över grönsakerna och låt dra minst 1 tim innan servering.
4. Blanda senap med filmjölk och lök, smaka av med salt och peppar. Servera i en skål vid sidan om.


Serveringsportion ca: Grönsaker 75 g, senapsfil 40 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen