Rostade morötter med svamp och rågbrödsströssel

Rostade morötter med svamp och rågbrödsströssel

Gör så här

1. Blanda morötter med vitlök, timjan, olja, salt och peppar. Rosta i ugn på 200°C tills de är mjuka.
2. Stek rågbröd och fänkålsfrön knapriga i smör, smaka av med salt. Lägg upp på papper för att rinna av.
3. Bryn svamp och lök i smör, dra från värmen, tillsätt gräddfil och smaka av med salt och svartpeppar.
4. Servera med morötter, rågbröd och örter.

Serveringsportion ca: Morot 170 g, svamp 100 g, bröd 15 g
Källa: Gräddfil 2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen