Rostad vitlök, mandel och grönsaker

Rostad vitlök, mandel och grönsaker

Gör så här

1. Rosta vitlök, mandel och salt i stekpanna.
2. Fräs aubergine och curry i smör. Tillsätt russin, socker, tomat, buljong och crème fraiche. Koka ca 10 min. Red av med maizena.
3. Fördela grönsakerna i bleck. Häll crème fraiche-blandningen över grönsakerna. Strö över vitlöksrostet.
4. Koka i ugnen vid 175 grader ca 20 min. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion: Gryta ca 550 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen