Rostad frukt och kyckling

Rostad frukt och kyckling

Gör så här

1. Rosta alla ingredienser utom vitlök och banan till purén i ugnen vid 300°C ca 15 min. Tillsätt vitlök och banan och rosta i ytterligare ca 15 min. Mixa och späd med vatten eller hönsbuljong.
2. Bryn köttet i smör. Tillsätt purén, rotfrukter, buljong och créme fraiche. Koka på svag värme ca 8 min. Smaka av med salt och peppar. Garnera med färsk koriander.

Serveringsportion: Gryta ca 440 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen