Rosmarinkotlett med citronsås

Rosmarinkotlett med citronsås

Gör så här

1. Lägg köttet på bleck. Gnid in med citronskal och strö över kryddorna. Stek i kombiugn 125ºC till 70ºC innertemperatur.
2. Koka upp buljong och grädde. Red av med vetemjöl. Låt koka ca 5 min. Smaksätt såsen med citronsaft och skal. Smaka av med salt och peppar samt gräslök.
3. Servera köttet med citronsåsen, pasta och lättkokta grönsaker.

Serveringsportion ca: Kött 90 g, citronsås 0,6 dl, pasta 200 g, grönsaker 75 g
Källa: Lunchguiden nr3

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen