Romsavarin med päron

Romsavarin med päron

Gör så här

1. Blanda alla ingredienserna till smeten. Fördela i smorda bleck. Grädda i ugn vid 175°C ca 20 min. Låt svalna.
2. Häll av och spara lagen från päronen. Blanda ca 1,4 l av päronlagen med 4 dl romessens till 100 portioner. Fukta sockerkakan med romlagen. Skiva päronhalvorna på längden.
3. Skär ut fyrkanter av sockerkakan, ca 25 st per bleck. Lägg på päronhalvorna. Vispa grädde och spritsa på. Pudra över kakao vid servering.

Serveringsportion ca: Romsavarin 100 g, päron 60 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen