Rökt, pepprig vildsvin med coleslaw på rödkål

Rökt, pepprig vildsvin med coleslaw på rödkål

Gör så här

1. Rulla köttet i pepparmixen, salta och bryn köttet runt om i smör. Rök i en röklåda 5-10 min. Baka klart i ugn, 100° till en innertemperatur på 65-70°.
2. Salta den strimlade rödkålen lätt, låt stå i ett durkslag och mjukna.
3. Vänd ihop kålen med övriga ingredienser och smaka av med peppar, honung, olivolja och ev mer salt.

Källa: Jul 2014 webbrecept

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen