Rökt kalkon med potatissallad och äppelfräs

Rökt kalkon med potatissallad och äppelfräs

Gör så här

1. Skiva köttet i tunna skivor.
2. Blanda ingredienserna till salladen. Smaka av med salt och peppar.
3. Fräs äpple och lök i smör. Garnera köttet med äppelfräset vid servering.

Serveringsportion ca: Kött 90 g, sallad 260 g, fräs 50 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen