Rödbetsbröd

Rödbetsbröd

Gör så här

Rödbetsbröd:

1. Värm mjölken till ca 37°.
2. Skala och riv rödbetorna fint.
3. Smula jästen i en bunke och lös upp med mjölken.
4. Blanda alla ingredienser och arbeta degen smidig, ca 5 min. Låt jäsa övertäckt ca 1 tim.
5. Platta ut degen i ett bleck. Skär i portionsrutor och låt jäsa ytterliggare 30 min.
6. Sätt ugnen på 175°.
7. Grädda brödet 15-20 min. Låt svalna.

Källa: Arla Guldko 2017

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen