Rimmade kycklingbröst med örtcrème

Rimmade kycklingbröst med örtcrème

Gör så här

1. Blanda samman ingredienserna till lagen, koka 5 min. Låt svalna. Häll lagen över kycklingfiléerna, ställ svalt i 1 dygn.
2. Slå bort lagen och lägg kycklingfiléerna på bleck. Häll över hönsbuljong och koka i konvektionsugn i 200ºC ca 15-20 min.
3. Blanda samman ingredienserna till såsen, smaka av med salt och peppar.
4. Servera kycklingfiléerna varma med örtsås, färsk potatis och lättkokta grönsaker.

Serveringsportion ca: Kycklingfilé 120 g, örtsås 0,75 dl, färskpotatis 175 g, grönsaker 75 g
Källa: Lunch guiden våren -97

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen