Rimmad oxbringa med fruktig ostsås

Rimmad oxbringa med fruktig ostsås

Gör så här

1. Fräs frukt, lök och svamp i smör. Tillsätt ostsås och koka på svag värme ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
2. Skiva bringan. Värm bringan i bleck i ugnen vid 150°C med lite buljong i botten till en kärntemperatur av 65°C.
3. Stek potatis och lök i smör. Smaka av med persilja, salt och peppar. Servera tillsammans med varma grönsaker.

Serveringsportion ca: Oxbringa 100 g, sås 0,9 dl, stekt potatis 190 g, grönsaker 60 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen