Revbensspjäll med lökglaze och krämig chilirisotto

Revbensspjäll med lökglaze och krämig chilirisotto

Gör så här

1. Koka revbensspjällen i lättsaltat vatten tills benen släpper från köttet. Tag upp köttet och låt det ånga av.
2. Fräs lök till glaze i smör. Tillsätt socker, soja och peppar. Låt fräsa ytterligare någon minut.
3. Fördela glaze på köttet. Grilla i ugnen vid 200°C ca 14 min.
4. Fräs ris, lök och peppar i smör. Häll på hälften av buljongen och koka på svag värme. Späd regelbundet med buljong under koktiden. Kyl.
5. Tillsätt grönsaker och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
6. Risotton kan serveras kall eller varm.

Serveringsportion ca: Revbensspjäll 200 g, chilirisotto 240 g
Källa: ArlaKöket Lunch nr 2 -99

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen