Renstek med ädelost och glöggfikon

Renstek med ädelost och glöggfikon

Gör så här

1. Koka ihop glöggen i en kastrull tills ca 3 msk återstår. Skär fikonen i klyftor. Blanda dem med den reducerade glöggen.
2. Grilla brödskivorna högst upp i ugnen någon minut.
3. Mosa osten. Gör 10 små ovala bollar av osten med två teskedar. Fördela rensteken, osten och fikonen på brödskivorna.
4. Strö över nötterna.

Serveringsportion ca: 75 g
Källa: Blossa & Kvibille

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen