Raw passion pie

Raw passion pie

Gör så här

1. Lägg solroskärnor och pistaschnötter i en matberedare.
2. Tillsätt torkade fikon och vattnet, bara så mycket så att knivarna fortfarande snurrar och att degen går runt.
3. Tryck ut degen i en pajform med bakplåtspapper.
4. Grädda i ugn på 175°C ca 10 minuter.
5. Lägg sötpotatis på bleck och ringla över lite smör&rapsolja.
6. Rosta i ugn på 200°C ca 15 minuter. Låt svalna och lägg i en bunke.
7. Blanda ner avokado, äpple, päron och kiwi med sötpotatisen.
8. Tillsätt citron och salta, blanda runt. Vänd ner solroskärnor och bladspenat.
9. Lägg över blandningen i pajformen och servera med ädelost.

Serveringsportion ca: 220 g
Källa: Deli nr 10, 2006

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen