Råmarinerade rödbetor

Råmarinerade rödbetor

Gör så här

1. Skär citronskal i strimlor. Blanchera (koka) i lite vatten för att få bort oljor och besprutningsrester.
2. Koka in skalet med socker och vatten i ca 4 min, kyl.
3. Hyvla rödbetorna så tunt du kan, använd mandolin.
4. Blanda rödbetor med det syltade citronskalet, timjan och lök, smaka av.
5. Blanda matyoghurt med pepparrot, salt och peppar.

Serveringsportion: rödbetor 65 g, pepparrotsyoghurt 25 g

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen