Rågrutor med örtkräm av färskost

Rågrutor med örtkräm av färskost

Gör så här

1. Smält smöret, tillsätt filmjölken och värm till 37ºC.
2. Tillsätt resten av ingredienserna och arbeta till en jämn deg. Jäs 30 min.
3. Fördela degen i smorda långpannor/bleck. Jäs 30 min.
4. Grädda (täckt med folie) i ugnen vid 250ºC ca 50 min.
5. Till örtkräm, vispa crème fraiche tills den blir hård. Tillsätt kvarg och örter. Smaka av med salt, peppar och ev citronsaft.

Serveringsportion ca: Örtkräm 2 msk, rågbit 80 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen