Rabarber- och jordgubbskräm

Rabarber- och jordgubbskräm

Gör så här

1. Koka upp saft, vatten, potatismjöl och rabarber.
2. Tillsätt jordgubbar, rör varsamt tills de tinat och krämen rett sig. Smaka av med malen kardemuma.
3. Häll över i kantin och sockra ytan lätt. Blanda yoghurt och vaniljsocker. Servera krämen kall med en klick vaniljyoghurt och smula över en skorpa.

Serveringsportion ca: kräm 280 g, yoghurtklick 0,5 dl, skorpa 50 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen