Rabarber- och hallonkaka

Rabarber- och hallonkaka

Gör så här

1. Baka av mördegsformarna i ugn på 200°C i 7-8 min.
2. Lägg rabarber och hallon att tina på bleck.
3. Blanda socker och potatismjöl och pudra över rabarbern och hallonen. Ställ in kompotten i ugn på 200°C i ca 25 min. Rör om försiktigt någon gång. Låt kompotten kallna i svalen och fördela i mördegsformarna.
4. Blanda creme fraiche med vaniljsocker. Topp kakorna med krämen.

Serveringsportion ca: Paj 55 g, kvarg 30 g
Källa: Arla Köket Äldre 2003:1

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen