Pumpasoppa med hasselnötsyoghurt

Pumpasoppa med hasselnötsyoghurt

Gör så här

1. Fräs lök, pumpa och äpple i rikligt med smör. Slå på buljong och låt soppan puttra lite under lock tills grönsakerna är mjuka.
2. Mixa soppan slät med crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Späd ev med lite mjölk eller buljong.
3. Rör ihop yoghurt och hasselnötter, toppa soppan med en sked av röran.

Serveringsportion ca: 500 g
Källa: Katja Palmdahl Veckans recept 2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen