Pumpasoppa med grillad tortillarulle

Pumpasoppa med grillad tortillarulle

Gör så här

Till pumpasoppa:
1. Skär pumpaköttet i bitar. Lägg kanel, kardemumma och ingefära i en kryddpåse. 2. Fräs pumpa och lök i olivolja. Tillsätt kryddpåsen, vin, buljong och citronjuice. Sjud i ca 1,5 timmar.
3. Ta upp kryddpåsen, passera och sila soppan. Mixa ner smöret strax före servering. Smaka av med salt, peppar och ev mer kryddor.

Till tortillarulle:
1. Smaksätt kvarg med salt och peppar. Bred ett tunt lager kvarg på varje tortilla. Rulla ihop hårt till små rullar.
2. Grilla eller stek rullarna snabbt före servering.
3. Servera tortillan till soppan.

Tips: Det går även bra att värma rullarna i het ugn några minuter.

Serveringsportion ca: Soppa 2,5 dl, tortillarulle 1 st
Källa: Kesella i New York

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen