Pumpagryta med musslor, räkor och kryddig korv

Pumpagryta med musslor, räkor och kryddig korv

Gör så här

1. Koka alla ingredienser till och med färsk ingefära på svag värme ca 20 min.
2. Tillsätt crème fraiche, koka upp och smaka av med salt och peppar.
3. Stek korven i ugn vid 200°C ca 15 min.
4. Värm skaldjuren strax innan servering. Toppa grytan med skaldjuren och korven.

Serveringsportion ca: Pumpagryta 325 g, korv 100 g, skaldjur 40 g
Källa: ArlaKöket lunch nr1-00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen