Proteinsockerkaka

Proteinsockerkaka

Gör så här

1. Vispa smör och socker fluffigt med elvisp. Vispa ner äggen ett i taget.

2. Blanda alla torra ingredienser och rör snabbt ihop med äggvispet till en jämn smet.

3. Smöra en sockerkaksform, som rymmer ca 2 l och häll i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen på 175° ca 40 min. Låt svalna i formen och stjälp sedan upp.

Näringsvärde per portion ca: 220 kcal, protein 5 g, fett 4 g, kolhydrat 37 g

Källa: Gott, smått och näringsrikt, 2017

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen