Potatissallad med örter och parmesan

Potatissallad med örter och parmesan

Gör så här

1. Blanda potatis, tomater, bönor och lök.
2. Rör ihop yoghurt, persilja och kryddblandning. Smaka av med salt och peppar. 3. Blanda yoghurtblandningen med salladen strax före servering och tillsätt parmesan.
4. Servera till t ex ugnsbakad lax och klyftor av citron och limefrukt.

Serveringsportion ca: Potatissallad 210 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen