Potatissallad med citron, pepparrot samt rökt fisk

Potatissallad med citron, pepparrot samt rökt fisk

Gör så här

1. Blanda alla ingredienserna förutom potatisen till salladen. Smaka av med salt och peppar. Låt stå i kyl ca 1 timme.
2. Blanda gräddfilsblandningen med potatisen strax före servering. Smaka av med ytterligare salt och peppar.
3. Servera fisken ljummen eller kall.

Tips: Låt inte salladen stå för länge då potatisen drar åt sig såsen och salladen kan bli torr. Öka mängden sås med minst hälften om potatissalladen ska stå några timmar.

Serveringsportion ca: Potatissallad 250 g, makrill 100 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen