Potatispytt med päron och ostsås

Potatispytt med päron och ostsås

Gör så här

1. Stek potatis, morötter, pumpa och lök i smör på stekbord eller på bleck i ugn.
2. Tillsätt päron och sås. Låt pytten koka upp. Smaka av med salt och peppar.
3. Lägg senapsfrön i en panna med lite olja och rosta tills de börjar "poppa".
4. Toppa rikligt med krasse och senapsfrön vid servering.

Serveringsportion ca: 360 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen