Potatisfrittata med bacon

Potatisfrittata med bacon

Gör så här

1. Tina och krama ur spenaten.
2. Fräs spenat, champinjoner och lök i smör.
3. Tillsätt potatis och smaka av med salt och peppar.
4. Fördela i smorda bleck och slå över stanningen.
5. Grädda i ugn vid 175°C ca 30 min.
6. Knaperstek bacon i ugn vid 200°C eller i stekbord.
7. Lägg de stekta skivorna på galler så överflödigt fett rinner av.

Serveringsportion ca: Potatisfrittata 350 g, bacon 50 g, saltgurka 30 g
Källa: ArlaKöket lunch nr 1-00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen