Potatisbas

Potatisbas

Gör så här

1. Skala grönsakerna och skär i mindre bitar.
2. Fräs i smöret utan att de tar färg. Häll på mjölk och grädde.
3. Låt soppan sjuda under lock tills potatisen känns mjuk, ca 30 min.
4. Mixa soppan slät och smaka av med salt och peppar.
5. Späd ev med lite mer mjölk. Sila för en slätare konsistens.

Förslag på soppor med Potatisbas:
* Salmon & Potato chowder
* Grönsaksmingel
* Wild mushroom
* Broccoli & Cheese

Serveringsportion: ca 400 g
Källa: Deli, Arlaköket nr 1,2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen