Potatis- och svampsoppa

Potatis- och svampsoppa

Gör så här

1. Fräs löken till soppan i smör utan att det tar färg. Tillsätt potatis och palsternacka och häll över vätskan. Låt koka under lock ca 20 minuter tills grönsakerna är mjuka. Smaka av med salt och peppar.
2. Bryn svampen i smör tillsammans med lök, vitlök och rosmarin. Salta och peppra.
2. Lägg soppan i skålar och häll över svampen.
3. Toppa med crème fraiche franska örter och hackade valnötter.

Ps. Soppan är en bassoppa som kan varieras se även "Broccoli- och ädelostsopppa", "Grönsaksmingelsoppa" och "Lax- och potatis chowder".

Serveringsportion ca: 450 g
Källa: Deli, Arlaköket nr 1,2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen