Porterbiff

Porterbiff

Gör så här

Vispa ihop och koka upp grädde, porter och mjöl i en gryta. Tillsätt gelé, enbär, timjan, peppar, buljongpulver och soja. Bryn löken i smör och lägg ner i såsen, låt koka ca 5 min. Bryn köttet i smör och lägg ner i grytan och koka upp. Servera potatis, lättstekta äppelklyftor och gelé.

Serveringsportion ca 500 g (280 g gryta, 200 g potatis, 20 g äppelklyfta)

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen