Pollybrownie

Pollybrownie

Gör så här

1. Smält smör och rör ner kakao. Vispa ägg och socker pösigt och vänd ner.
2. Blanda mjöl, bakpulver och salt och häll i, gärna genom en sikt.
3. Bred smeten på ett smörpapper på ett bleck eller i formar. Smeten ska vara 1,5-2 cm tjock. Stick ner Pollygodis.
4. Grädda i 175° i 15-20 minuter. Kakan ska vara kladdig i mitten. Låt svalna.
5. Servera med lättvispad grädde.

Serveringsportion: Kaka 100 g, grädde 40 g
Källa: Deli Arlaköket nr 13 vår 2008

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen