Polentamedaljonger med ratatouille och olivröra

Polentamedaljonger med ratatouille och olivröra

Gör så här

1. Blanda crème fraiche och oliver och ställ kallt.
2. Koka polentan i vatten enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. Fräs svamp och lök i smör. Blanda polentan med svampfräset och ost. Smaka av med salt och peppar. Forma polentan till medaljonger, 2 små (à ca 75 g) eller en stor (ca 150 g) per portion. Stek dem hastigt i olja.
2. Fräs alla grönsaker till ratatouillen i smör. Tillsätt krossade tomater och koka på svag värme ca 15 min. Smaka av med tabasco, salt och peppar.

Serveringsportion ca: Polenta 150 g, ratatouille 240 g, olivröra 0,6 dl
Källa: Arla Köket Lunch 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen