Pizzetta bianca med pimento och sardiner

Pizzetta bianca med pimento och sardiner

Gör så här

Grundrecept pizzadeg:
1.Blanda all ingredienserna till en smidig deg. Låt jäsa ca 30 min. Baka ut till tunna, ovala bottnar.

Pizzetta bianca med pimento och sardiner:
1.Dela och kärna ur paprikorna. Skär zucchini i 1 cm stora tärningar. Filea sardinerna.
2.Blanda schalottenlök, vitlök, olivolja och sambal oelek. Marinera sardinerna i kryddoljan ca 1 tim.
3.Kavla ut degen till tunna, ovala bottnar. Strö över mozzarella. Lägg på paprikahalvor, sardinfiléer och zucchini, salta och peppra.
4.Baka av i ugn, 225°, gärna på stenplatta, tills pizzorna fått fin färg. Toppa med riven Hirten och färsk oregano.

Källa: Cheeselab 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen