Pitabröd med solmos och chilifräst grönsaksgömma

Pitabröd med solmos och chilifräst grönsaksgömma

Gör så här

1. Koka potatisen. Sönderdela till mos med hjälp av vispen i blandaren. Tillsätt mjölk och smör. Vispa till ett fluffigt mos. Tillsätt morötter och kålrötter. Smaka av med salt och peppar.
2. Fräs paprika, bönor och purjolök i smör. Tillsätt crème fraiche och koka upp. Smaka av med salt och peppar.
3. Lägg mos och grönsaksfräs i brödet. Toppa med lök och solrosfrön.

Serveringsportion ca: Solmos 230 g, grönsaker 95 g, pitabröd 1 st, rödlök 10 g, solrosfrön 5 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen