Pepprig flankstek med senap- och dragoncrème

Pepprig flankstek med senap- och dragoncrème

Gör så här

1. Salta och krydda flanksteken med pepparmixen. Stek köttet i smör, och stek sedan klar i ugn, 110° till en innertemperatur på 56°. Ta ut och låt vila.
2. Koka ihop lagen.
3. Skala morötterna och skiva dem på längden.
4. Lägg ned morötterna i lagen och koka upp. Låt svalna i lagen.
5. Skiva steken, spritsa på senap- och dragoncrèmen och garnera med morötter, krasse och vinägerkulor.
(Se separat recept för senap- och dragoncrème och vinägerkulor).

Källa: Cold lab 2012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen