Pepparstekt ananas med vit choklad och myntayoghurt

Pepparstekt ananas med vit choklad och myntayoghurt

Gör så här

Pepparstekt ananas:

1. Krossa pepparkornen. Rosta den krossade pepparn lätt i en torr, varm tjockbottnad kastrull.

2. Tillsätt sockret att smälta under omrörning. Vänd ner ananasen i pepparkaramellen.

Myntayoghurt:

1. Vänd ner den rivna chokladen och myntan i yoghurten.

Fördela den karamelliserade ananasen i portionsskålar och toppa med myntayoghurt och ev några myntablad.

Källa: Arla Guldko 2017

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen