Pepparrotsfylld spättafilé med skirat smör

Pepparrotsfylld spättafilé med skirat smör

Gör så här

1. Rör ihop färskost, ost och räkor till fyllningen och smaka av med pepparrpt och lite salt.
2. Fördela fyllningen på spättafiléerna och rulla ihop. Salta och peppra.
3. Lägg filéerna på smorda bleck och baka i ugn på kombivärme 150°C ca 15 min.
4. Blanda dill och smält smör.
5. Servera de fyllda spättafiléerna naperade med skirat dillsmör, kokt potatis och gärna en citronklyfta.

Serveringsportion ca: Spätta 170 g, smör 10 g, potatis 160 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen