Pepparrotsfärs med potatismos

Pepparrotsfärs med potatismos

Gör så här

1. Låt ströbrödet svälla i grädde och buljong ca 10 min.
2. Blanda i köttfärs, potatismjöl, örtsalt och peppar.
3. Forma färsen till limpor i smorda bleck. Gör en fördjupning i mitten på färsen och lägg i tomaterna.
4. Blanda smör med pepparrot och ströbröd. Fördela det över tomaterna och grädda i kombiugn 150ºC ca 30 min.
5. Servera färsen med potatismos och varma grönsaker.

Serveringsportion ca: Pepparrotsfärs 160 g, potatismos 225 g, grönsaker 75 g
Källa: Lunchguiden nr3

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen