Pepparrot, dill, yoghurt, senap och lamm

Pepparrot, dill, yoghurt, senap och lamm

Gör så här

1. Koka köttet nästa klart i buljong. Red av med mjöl och koka ca 5 min till.
2. Tillsätt grönsaker och koka i ytterligare ca 10 min.
3. Tillsätt yoghurt och crème fraiche. Smaka av med dill, pepparrot, senap, senapsfrön, salt och peppar.
4. Servera med kokt potatis eller rostade rotfrukter.

Serveringsportion: Gryta ca 300 g, potatis/rotfrukter ca 200 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen