Penne al tonno

Penne al tonno

Gör så här

1. Stek tonfisk, purjolök och vitlök i smör. Krydda med salvia och oregano.
2. Häll på ostsås och mjölk och låt såsen får ett snabbt uppkok.
3. Lägg i broccoli och smaka av med salt och rikligt med nymald svartpeppar.
4. Värm pastan i såsen vid servering och späd ev med lite mjölk.
5. Toppa rikligt med salvia och riven ost.

Serveringsportion ca: 500 g
Källa: Deli Arla Köket 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen