Pastagratäng Roma

Pastagratäng Roma

Gör så här

1. Koka makaronerna enligt anvisningen på förpackningen.
2. Färs löken i smör. Varva makaroner med lök och skinka i smorda bleck.
3. Vispa samman kvarg, ägg och mjölk. Tillsätt oregano. Smaka av med salt och peppar. Häll äggstanningen över makaronerna. Lägg på skivade tomater och strö över riven ost. Grädda i 225ºC ca 30 min.
4. Strö färsk basilika över gratängen vid servering. Servera med en sallad.

Serveringsportion ca: Gratäng 260 g, sallad 50 g
Källa: Lunchguiden nr2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen