Päronkaka med kardemummasås

Päronkaka med kardemummasås

Gör så här

1. Häll av päronspadet och blanda päronklyftorna med kanel och socker.
2. Smält smöret och låt svalna något.
3. Blanda alla ingredienserna till smeten och fördela den i smorda bleck/formar.
4. Tryck ner päronklyftor i smeten.
5. Grädda i ugnen i hetluft vid 175ºC ca 25-30 min.
6. Värm crème fraiche , tillsätt kardemumma, kaffe, vaniljsocker och socker.
7. Såsen kan serveras varm eller kall.

Serveringsportion ca: Kaka 160 g, kardemummasås 45 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen