Paprikagryta med Apetina

Paprikagryta med Apetina

Gör så här

1. Fräs vitlök och aubergine i smör tills auberginen fått färg och blivit mjuk.
2. Pudra över paprikapulver. Blanda ner squash och fortsätt bryna under omrörning. Häll på lite vatten. Sjud några minuter under lock.
2. Tillsätt paprika och crème fraiche och låt koka upp tills paprikorna är al dente. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen och servera till paprikagrytan. Strö över solrosfrön och Apetina ost.

Serveringsportion ca: Gryta 225 g, pasta 160 g, ost 50 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2006

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen