Paprika- och auberginegratäng

Paprika- och auberginegratäng

Gör så här

1. Fräs aubergine, squash och paprika i smör.
2. Koka upp grädde. Red av med vetemjöl utrörd i vätska.
3. Koka potatisen nästan klar i grädden. Tillsätt auberginefräset. Smaka av med örtkryddor, citronsaft, salt och peppar.
4. Fördela i bleck, strö över ost. Gratinera i ugnen vid 175ºC ca 15 min.

Tips: Gratängen kan tillagas dagen före serveringsdagen.

Serveringsportion ca: Gratäng 250 g
Källa: Lunchguiden nr4

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen