Pannbiff med champinjonsås

Pannbiff med champinjonsås

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser till pannbiffarna utom köttfärs, låt vila i 5–10 min. 2. Blanda ner köttfärsen och forma till biffar. Stek biffarna gyllenbruna i smör.
3. Bryn champinjoner och lök i smör. Red svampfräset med mjöl och grädde. Smaka av med salt och peppar.
4. Servera gärna med persiljerullad potatis och lingonsylt.

Serveringsportion ca: Pannbiff 120 g, sås 100 g, potatis 200 g
Källa: Arla Köket Senior 2004:01

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen