Panko- och Hirtengratinerad laxfilé med senapsgrönsaker

Panko- och Hirtengratinerad laxfilé med senapsgrönsaker

Gör så här

1. Skär laxen i portionsbitar utan skinn. Salta och peppra.
2. Stek laxen i smör, lägg på bleck och tillaga färdigt i ugn, 175° ca 8 min.
3. Ansa alla grönsaker. Skär morötter i sneda stavar och plocka blomkål i buketter.
4. Koka grönsaker mjuka i saltat vatten. Kyl ned.
5. Blanda senap, olja och vinäger. Vänd ner grönsakerna i vinägretten. Salta och peppra .
Serveras laxen med senapsgrönsaker .

Källa: Castello® Alps Selection 2012







Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen