Panerad rysk kyckling

Panerad rysk kyckling

Gör så här

1. Bryn lök och svamp i smör. Blanda ner crème fraiche.
2. Gör fickor i lårbiten och fyll med lök och svampröran.
3. Dubbelpanera i rikligt med panad så att fyllningen hålls kvar i kycklingen.
4. Bryn kycklingbitarna i smör så att de får vacker färg. Lägg dem därefter i bleck och stek färdigt i ugn, 160°, till en innertemp av 75 grader.
5. Fräs under tiden svamp och lök till såsen. Tillsätt portvin och buljong och
koka ihop.
6. Tillsätt crème fraiche och red ev. av med maizena.
5. Servera med pressad potatis.

Serveringsportion ca: kyckling och sås 230 g, potatis 150 g
Källa: Arla Köket nr 3:2007 Senior

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen