Påläggsröra med ägg och bacon

Påläggsröra med ägg och bacon

Gör så här

1. Hacka äggen fint och blanda med den mixade keson och bacon.
2. Smaka av med salt och peppar.
3. Lägg gärna röran mellan två smörade lite grova sandwichbröd och kläm ihop. Det här är en riktig klassiker som är hållbar och matig. Äggröran är också god vegetarisk med lite Apetina ost istället för bacon samt en skiva tomat.

Tips: Keson behöver inte mixas men röran håller ihop bättre. Man kan också byta ut keson mot kesella.

Serveringsportion ca: 40 g
Källa: Frukost i skola

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen