Oxbringa med blomkålspotatis

Oxbringa med blomkålspotatis

Gör så här

1. Koka potatis och blomkål i buljong. Häll av och spara buljongen.
2. Vispa sönder potatis och blomkål.
3. Tillsätt crème fraiche och lite av den sparade buljongen. Smaka av med salt och peppar.
4. Blanda alla ingredienser till glaseringen.
5. Skiva oxbringan och fördela i bleck portionsvis, ca 100 g per port.
6. Pensla över glaseringen och stek i ugn vid 200°C ca 5 min.

Serveringsportion ca: Blomkålspotatis 350 g, oxbringa 100 g
Källa: ArlaKöket lunch nr1-00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen