Oxbringa i persilje- och senapsbuljong

Oxbringa i persilje- och senapsbuljong

Gör så här

Enkla, svenska smaker och rättfram husmanskost i lightversion. Fettsnål crème fraiche gör den gröna persilje- och senapsbuljongen lite mer krämig.

1. Koka matvete. Koka morötterna möra i välsaltat vatten. Vänd ner morötterna i vetet tillsammans med salladslök.
2. Koka upp buljongen och mixa med persilja och crème fraiche. Sila genom finmaskig sil, tillsätt senap, smaka av med salt och peppar.
3. Värm oxbringan i buljongen.

Serveringsport ca : Bringa 100 g, sås 100 g, morötter 120 g, matvete 160 g
Källa: Arla Köket Restaurang 1:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen