Ostscones med kalkonsallad

Ostscones med kalkonsallad

Gör så här

1. Rör ihop matyoghurt och bostongurka
2. Tillsätt kalkon och päron, smaka av med salt och lite senap. Ställ kallt.
3. Blanda alla torra ingredienser till sconesen.
4. Blanda rapsolja med ost och fil, rör ner de torra ingredienserna.
5. Tryck ut smeten med mjölad hand på bakplåtspapper i bleck och skåra ev med en mjölad kniv.
6. Grädda i ugn, 200° i ca 20 min.

Serveringsportion ca: 120 g
Källa: Arla Köket skola 1:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen